Πρόσκληση Χρηματοδότησης 2024: Διμερής Επιστημονική και Τεχνολογική Συνεργασία Ελλάδας – Γερμανίας

Πρόσκληση Χρηματοδότησης 2024: Διμερής Επιστημονική και Τεχνολογική Συνεργασία Ελλάδας – Γερμανίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Διμερής Επιστημονική και Τεχνολογική Συνεργασία Ελλάδας – Γερμανίας

Δημοσιεύθηκε η νέα Δράση του Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα «Διμερής Επιστημονική και Τεχνολογική Συνεργασία Ελλάδας – Γερμανίας».  Η Δράση αποσκοπεί στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας του συστήματος έρευνας και καινοτομίας μέσω ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ ερευνητικών οργανισμών και επιχειρήσεων άλλων χωρών. Ειδικότερα η Δράση στοχεύει στην προώθηση και στήριξη της συνεργασίας μεταξύ ερευνητικών οργανισμών και επιχειρήσεων από την Ελλάδα και τη Γερμανία, που απασχολούν υψηλά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό. Αρμόδιος Φορέας από την πλευρά της Γερμανίας είναι το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας.

Η αίτηση χρηματοδότησης υποβάλλεται ηλεκτρονικά αποκλειστικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων (OΠΣΚΕ) κάνοντας χρήση του τυποποιημένου στο OΠΣΚΕ Εντύπου Υποβολής Αίτησης Χρηματοδότησης. 

Έναρξη ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΟΠΣΚΕ) ορίζεται η Πέμπτη 27.06.2024 και ώρα 13:00 με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 24.07.2024 και ώρα 15:00 

Θα ακολουθήσουν οδηγίες σε επόμενη ανακοίνωση του ΕΛΚΕ ΠΑΔΑ που αφορούν στη προετοιμασία υποβολής  της Ερευνητικής σας Πρότασης. 

Στο τελικό βήμα της διαδικασίας υποβολής, σε περίπτωση που χρειαστεί η συμπλήρωση των στοιχείων του Οργανισμού σε κάποια φόρμα υποβολής, μπορεί η/ο κάθε ενδιαφερόμενη/ος να κλείσει διαδικτυακό ραντεβού για Συμβουλευτική Υποστήριξη. 

Ανακοίνωση: εδώ

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση «Διμερής Επιστημονική και Τεχνολογική Συνεργασία Ελλάδας – Γερμανίας» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027 (Κωδικός Πρόσκλησης 10ΚΕ – Κωδικός ΟΠΣ 9913) : εδώ