Travel Grants Από Το Ευρωπαϊκό Έργο NCP_WIDERA.NET

Travel Grants Από Το Ευρωπαϊκό Έργο NCP_WIDERA.NET

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ, Εθνικό Σημείο Επαφής (ΕΣΕ) του προγράμματος “Widening Participation & Strengthening of the European Research Area – WIDERA”, υπό την ιδιότητα του εταίρου στο ευρωπαϊκό έργο NCP_WIDERA.NET, προσφέρει σε στελέχη οργανισμών με έδρα την Ελλάδα τη δυνατότητα χρηματοδότησης μετακίνησης/ταξιδιού (travel grants), με σκοπό τη συμμετοχή τους σε διεθνείς εκδηλώσεις δικτύωσης (brokerage events) σχετικές με τα Clusters του Πυλώνα ΙΙ του προγράμματος πλαίσιο Ορίζοντας Ευρώπη.  

Στόχος του έργου NCP_WIDERA.NET, το οποίο αποτελεί το ευρωπαϊκό δίκτυο των ΕΣΕ για το πρόγραμμα “WIDERA”, είναι η υποστήριξη της συμμετοχής φορέων από χώρες που συγκαταλέγονται στις χώρες “Widening”. 

Η συγκεκριμένη δράση στοχεύει στην ενίσχυση της δικτύωσης και κατ’ επέκταση την αύξηση της συμμετοχής τους σε κοινοπραξίες του Πυλώνα ΙΙ του προγράμματος Ορίζοντας Ευρώπη.

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες καλούνται να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή σε επερχόμενες εκδηλώσεις δικτύωσης, οι οποίες απαιτούν φυσική παρουσία.

Ανακοίνωση των όρων: Travel grants από το ευρωπαϊκό έργο NCP_WIDERA.NET – Horizon Europe 

Κεντρική ανακοίνωση του έργου NCP_WIDERA.NET: Travel grants for brokerage events – NCP_WIDERA.NET (ncpwideranet.eu)

Ανακοίνωση με τις επιλέξιμες εκδηλώσεις: Brokerage events – NCP_WIDERA.NET (ncpwideranet.eu)